Behandlingscenter Tjele Langsødal er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Udslusning efter Tjele Langsødal

 

Udslusnings efter behandling for alkoholmisbrug eller medicinmisbrug finder sted på Tjele Vingehus, hvor al udslusning er samlet for hele landet
 

Udslusning er for mennesker, der har brug for lidt længere tid i behandling for at blive mere stabile i deres ædruelighed.

 

Det kan der være mange forskellige grunde til. Du har måske personlige eller sociale problemer, der gør, at det kan blive svært for dig at leve som ædru og clean, selvom du har et ønske om det.

 

Et ophold i udslusning - HalfWay giver dig gode muligheder for at fastholde og fortsætte den udvikling, der er startet i primærbehandling for alkoholmisbrug eller medicinmisbrug.

 

En udslusningsbehandling giver dig rigtig gode kort på hånden til at leve et liv uden alkohol eller stoffer.

 

Udslusning - tilbuddet på Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele har udslusning på Langsødal, så du kan blive der, hvor du har været i primærbehandling.

 

Et forløb i udslusning er af forskellig varighed og altid tilpasset den enkeltes behov.

 

En del af de mennesker, der tager et forløb i udslusning, har ikke kendt til et andet liv end et liv i misbrug fra teenageårene. Der vil ofte være en del at samle op på i forhold til et almindeligt dagligliv. Andre har mere brug for en stabiliseringsperiode, før de er helt parate til at genoptage hverdagslivet.

 

Du kan læse meget mere om udslusningstilbuddet og aktiviteterne her.

 

Udslusning - programmet

I udslusningsbehandlingen arbejder du videre med dine mål og delmål for fremtiden. Du fortsætter med din personlige rådgiver fra primærbehandlingen. det har vi rigtig gode erfaringer med - I kender hinanden godt.

 

Undervejs i forløbet i udslusning får du mulighed for at prøve udfordringerne i det almindelige liv af. Det er muligt at rejse hjem i weekends eller kortere perioder i hverdagen og gøre nogle erfaringer som ædru og clean. Erfaringer, som du så bearbejder, når du igen er tilbage i udslusningen. Det kan være svært til at begynde med, men efterhånden bliver det lettere.