Behandlingscenter Tjele Langsødal er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug - du kan træffe Behandlingscenter Tjele 24 timer i døgnet. Landsdækkende alkoholbehandling - landsdækkende rådgivning

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug er samlet på Behandlingscenter Tjeles hovedsæde i Jylland. Her gives professionel rådgivning og information til de mange mennesker, der dagligt benytter sig af vores døgntelefon. Afdelingen giver rådgivning og information om alkohol-og medicinmisbrug samt om behandling.

 

Behandlingscenter Tjeles telefonlinjer er døgnåbne, hvilket betyder, at du altid vil få en i røret, der har tid til at tale med dig. 

 

Om aftenen eller natten kommer du til at tale med vores nattevagt, der sørger for, at du dagen efter bliver ringet op af vores rådgivningen for en mere tilbundsgående rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug og om behandlingsmulighederne, hvis det er det, du eftersøger. Afdelingen kan også rådgive dig om de økonomiske mulighder, der er i forbindelse med en eventuel behandling.

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug er åben for ALLE - den afhængige, familiemedlemmer, venner, arbejdsgiver, kolleger - enhver der har spørgsmål og ønsker information er velkommen til at kontakte os.

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug for misbrugeren

Du ved selv, du har et problem med alkohol, medicin eller andre stoffer. Du har sikkert vidst det længe. Det er for de fleste en lang proces at nå frem til at undersøge mulighederne for hjælp og rådgivning. Men måske er konsekvenserne nu så store, at du indser, du er nødt til at gøre noget.

 

Du skal vide, at du altid kan kontakte Behandlingscenter Tjele - både hvis du vil tale om behandlingsmulighederne, men også hvis du har brug for at tale med et andet menneske om dine misbrugsproblemer. Det kan være rart at tale med en udenforstående, der fuldstændig ved, hvad det drejer sig om og kan sætte sig ind i din situation.

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug er gratis og den er anonym. Vi bringer intet videre til andre instanser.

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug for familiemedlemmer

Familiemedlemmer i krise er ofte dem, der henvender sig for information og rådgivning.

 

Mange af dem, vi taler med er i tvivl om deres egen dømmekraft og har behov for at tale med en anden for at få redt trådene ud. Kan det virkelig passe, at det menneske, de holder så meget af, kan forandre sig så meget, når der kommer alkohol eller andre stoffer ind i billedet? Mange familiemedlemmer  har gået med tankerne i lang tid, men slået dem hen, benægtet og tænkt, at det hele nok ville bedre sig til sidst.

 

Tingene bedrer sig ikke. Et menneske med alkoholmisbrug eller medicinmisbrug har brug for hjælp til igen at komme til at leve et ordentligt liv.

 

Det meste af rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug for familiemedlemmer sker via telefonen, men vores medarbejdere kan tilbyde et møde, hvis I er flere, der har behov for rådgivning om, hvordan situationen skal tackles, når misbrugeren skal stilles ansigt til ansigt med familiens krav.

 

Information og rådgivning er 100% anonym, gratis og uden forbindende, ligesom det også er gratis og uden forbindende at komme på forbesøg på et af vore centre.

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug for arbejdspladsen

Virksomhedsledere kan være i tvivl om, hvorvidt en medarbejder har problemer med alkohol eller andre stoffer. Virksomhedsledere kan være i tvivl om, hvordan man griber situationen an, når medarbejderen skal konfronteres. Virksomhedsledere kan være usikre på, hvad der er af behandlingsmuligheder.

 

Rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug er en god sparringspartner for en virksomhed omkring misbrugsproblemer. Der kan være tale om telefonisk kontakt, men Information og Rådgivning kan også benyttes som direkte deltager i forbindelse med den svære samtale med en medarbejder.

 

HR-medarbejdere, tillidsfolk eller kolleger er også velkomne til at benytte Behandlingscenter Tjeles rådgivning om alkoholmisbrug og medicinmisbrug. 

 

 


Afrusning,alkoholbehandling,alkoholrådgivning bl.a. på, i og nær:

Sønderborg,Kolding,Esbjerg,Vejle,Horsens,Aarhus,Viborg,Randers,Grenå,Holstebro,
Skive,Hobro,Aalborg,Thisted,Hjørring,Frederikshavn,