Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Pårørende behandling på Tjele Langsødal giver nyt håb

 

Pårørende behandling på Tjele Langsødal hjælper familien med de mange problemer, den er efterladt med

 

Når der er en i familien, der drikker for meget, bliver alle berørt af det. Familiebehandling Tjele Langsødal har en bred vifte af tilbud til de pårørende om behandling. Vi har tilbud målrettet de voksne og andre tilbud målrettet børn og unge.

 

Ud over pårørende behandling kan FamilieAfdelingen  tilbyde terapi og hjælp til et egentligt forløb hos psykologer, der kender til sygdommen alkoholisme.

 

Pårørende behandling giver familien nyt håb

Mange pårørende har igennem årene brugt mange kræfter på at få familien til at fungere, og på at få den afhængige til at stoppe med at drikke. Og det er mislykkedes mange, mange gange. Håbløsheden holder sit indtog og med den frustration og fortvivlelse. Mange vælger at kaste håndklædet i ringen og sige endegyldigt fra.

 

Andre har stadig en rest af håb tilbage om, at tingene kan ændre sig. Pårørende behandling og den afhængiges behandling nærer dette håb.


Når den afhængige kommer i behandling står familien ofte tilbage med en masse kaotiske følelser. I starten føles det som en lettelse, men mange oplever et stort tomrum, som er svært at fylde ud. Her er det af grundlæggende betydning, at  der er et tilbud, der kan skabe håb og lettelse for familien.

 

Lige fra starten af Behandlingscenter Tjeles lange historie har det været prioriteret højt at kunne tilbyde familiemedlemmer den rigtige professionelle hjælp i form af pårørende behandling.
 

De ansatte i FamilieAfdelingen Tjele  har alle personlige erfaringer som pårørende til de afhængige. Underviserne er derudover uddannet som psykologer og terapeuter.

 

Se kursuskalender for pårørende behandlingen eller kontakt vores familieterapeut, se telefonnummer i boksen til højre.

 

Gør noget godt for dig selv og din familie - benyt Tjele Langsødals pårørende behandling.