Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Majorgården

 

Majorgården og Svanegården

 

Du har søgt på Majorgården og fundet Behandlingscenter Tjele. Majorgården er vores tilbud i byen, der kan kombineres med et ophold på landet på, eksempelvis Svanegården, eller fungere særskilt som dagtilbud. Det er meget forskelligt, hvad hver enkelt klient har brug for, og derfor skræddersyer vi individuelle forløb, der sikrer, at vi sætter ind der, hvor du har mest brug for det. Da vi har mange centre, har vi opbygget en tværfaglig viden, der gør os til landets bedste. Ekspertise og erfaring sikrer dig det helt rette fundament, når du er klar til at skabe den nødvendige forandring i dit liv.

 

Majorgården er ofte første skridt på vejen

 

Det er sagt så mange gange før, og det er rigtigt. Det sværeste skridt på vejen ud af et misbrug, er det første. Det er det skridt, hvor du erkender, at du har problemer. Har du taget dette vigtige skridt, er det bedre at du kontakter os i dag end i morgen, for som du sikkert er klar over, så er det dit liv, der er på spil. Heldigvis er der hjælp at hente, for det kan være svært, for ikke at sige umuligt at klare det alene. Vi anbefaler altid, at du inddrager dine nærmeste i forløbet, for du har brug for så mange medspillere på dit hold, som du kan få. Samtidig hjælper en god og åben kommunikation med din familie til, at de forstår din situation, og det er ofte det, der skal til, i første omgang, for at holde sammen på familien.

 

På Majorgården går vi op i vores arbejde

 

Vi er meget engagerede og opsatte på at klare vores arbejde, så det hjælper dig på bedste måde. Det er denne ildhu, samt viljen til videreuddannelse og tværfaglig kommunikation, der har gjort os til Danmarks bedste i forbindelse med behandling af misbrug. Af vores ekspertise områder kan nævnes behandling af, ludomani, købemani, tvangsmæssig overspisning, sexafhængighed, hashmisbrug og alkoholproblemer. Hvad end det er, du går og kæmper med, så er det bedre at du kontakter os i dag end i morgen. Vi er det lys i mørket, du har ledt efter.

 

Kontakt Majorgården

 

Vi er de helt rette at kontakte, hvis du er klar til at skabe den nødvendige forandring i dine vaner og dit liv. Hvad enten du vil komme i byen på Majorgården, eller ønsker et ophold på landet, eller ønsker at kombinere, så er vi en medspiller, der kan hjælpe dig til at skabe det rette fundament for forandring.