Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Hashafvænning - valget er dit

 

Hash afvænning - tag en god beslutning i dit liv

 

Synes du, du ryger for meget hash? Tænker du somme tider på at holde op med at ryge hash? Har du svært ved at få gjort noget ved det?

 

Har du overvejet hashafvænning?

 

Hashafvænning et tilbud til dig, der vil gøre noget ved din hashafhængighed

Du har sikkert overvejet længe frem og tilbage, om hashafvænning er nødvendigt og det rigtige for dig.

 

Du har sikkert oplevet dage, hvor konsekvenserne har føltes meget ubehagelige, og din fornuft fortæller dig, at nu må der gøres noget ved din hashafhængighed. Og du har sikkert også oplevet dage, hvor det går meget godt, og du i hvert tilfælde ikke har brug for hjælp.

 

Hash er et skadeligt og vanedannende stof, og på grund af abstinenserne er det meget svært at stoppe med sit misbrug selv.

 

Du skal overveje hashafvænning seriøst, nogen bliver kede af, at du ryger. Det kan somme tider være dig selv, der bliver ked af det - det kan være din krop eller din psyke - det kan være din familie eller andre, du holder af - dine kolleger eller din arbejdsplads.

 

Hashafvænning - her er behandlingen

Allerførst skal du vide, at du altid kan søge rådgivning om hashafvænning på Langsødal. Telefonerne er åben 24-7, og vi vil meget gerne svare på alle dine spørgsmål om hashafvænning. Du og din familie er også velkomne til at besøge centret til en forsamtale. Det er gratis og uden forpligtelser.

 

Behandlingen foregår som døgnbehandling. Da hash udskilles langsomt i kroppen, vil døgnbehandling for hashafhængighed som regel være af længere varighed end en alkoholbehandling. Ring og få en snak om, hvordan det bedst tilrettelægges - også økonomisk - med lige præcis din hashafvænning.

 

Afgiftning - en del af hashafvænningen

Afgiftningen efter hashafhængighed starter på Søgården, som er en lille enhed, der er specialiseret i afgiftning, afrusning og abstinensbehandling. Afdelingen har egne læger og sygeplejersker, ligesom der også er tilknyttet både psykolog og psykiater. Dette team sikrer dig den helt rigtige afgiftning og i dit tempo.

 

Afvænning af hash - selve behandlingen

Formålet med hashafvænning er i første omgang, at du får det bedre. På længere sigt er målet, at du opnår fuldstændig afholdenhed fra hash og alle andre stemningsændrende stoffer samt en bedre livskvalitet og et øget selvværd.

I behandlingen får du en personlig rådgiver, som gennem samtaler følger dig tæt gennem hele din hashafvænning. Du deltager desuden i undervisning, gruppeterapi og dagligdagen på centret. Har du behov for samtaler med psykolog eller psykiater er det også en mulighed i vores døgnbehandling. Det aftales gennem den personlige rådgiver.

 

Hashafvænning - hvad så bagefter?

Når din døgnbehandling er afsluttet, er der videre seks måneders efterbehandling. Efterbehandlingen er en vigtig del af din behandling, som det er vigtigt at følge.


Tag ansvar for dit liv, tag ansvar for din hashafhængighed - vælg den professionelle hashafvænning. Ring 70 20 40 80 og hør mere om Tjeles hashafvænning.