Behandlingscenter Tjele Langsødal er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Behandlingscenter Tjele Langsødal misbrugsbehandling

 

Tjele Langsødal - behandlingscenter i hjertet af Jylland. Rummer ud over behandling af alkoholmisbrug og medicinmisbrug også Behandlingscenter Tjeles administration samt information og rådgivning

 

Tjele Langsødal  er et smukt beliggende behandlingscenter med udsigt til Tjele Langsø, der er en af Danmarks længste søer.

 

Tjele Langsødal blev behandlingscenter for misbrug af alkohol, medicin eller hash i 2006, og er med sin centrale placering i Jylland det helt rigtige valg for alle med misbrugsproblemer.


Som behandlingscenter har vi mere end 20 års erfaring i behandling af misbrug med gode resultater. På behandlingscentret kommer mennesker af alle slags - mænd og kvinder, unge, midaldrende og ældre, folk fra alle sociale lag, kort sagt et bredt udsnit af Danmarks befolkning. Alle har til fælles, at de ønsker at få et bedre liv og blive fri af deres misbrug.

 

Langsødal ligger for enden af en vej i rolige landlige omgivelser og nabo til både et lille skovstykke med et rigt dyre-og fugleliv og nabo til Tjele Langsø, hvor en dejlig nyanlagt bro kan bringe én et stykke ud på søen, hvor der er ro og højt til himlen.

 

Tjele Langsødal ligger perfekt midt i Jylland tæt ved både Aalborg, Viborg, Randers og Århus.

 

Tjele Langsødal - rammen om Behandlingscenter Tjele

Ud over at være behandlingscenter for alkoholmisbrug, medicinmisbrug og hashmisbrug er Langsødal også rammen om selve virksomheden Behandlingscenter Tjele. 

 

Behandlingscenter Tjeles ledelse og administration, der betjener samtlige centre i koncernen er beliggende på Langsødal, ligesom også Information og Rådgivning har til huse her.

 

Behandlingscenter for misbrugsbehandling - personalet

Personalet på behandlingscentrets behandlingsafdeling er, som på alle andre af Behandlingscenter Tjeles afdelinger, tværfagligt sammensat af veluddannede fagfolk - alkoholrådgivere, sundhedsfagligt personale som læge, psykiater, sygeplejersker og sygevagter. Der er psykolog og psykoterapeut. Alle rådgivere er certificerede og har en lang ædruelighed.

 

I administrationen sidder kontorpersonale og i Information og Rådgivning sidder dygtige alkoholrådgivere, der har information og rådgivning som deres særlige fagområde.

 

Tjele Langsødal råder over en hjertestarter og er med i hjertestarternetværket.

 

 


Afrusning, alkoholbehandling, alkoholrådgivning bl.a. på, i og nær:

Sønderborg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Horsens, Aarhus, Viborg, Randers, Grenå, Holstebro, Skive, Hobro, Aalborg, Thisted, Hjørring, Frederikshavn.

 

Læs om Tjele Langsødals privatlivspolitik.