Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Behandling af hasmisbrug - valget er dit

 

Hash afvænning - tag en god beslutning i dit liv

 

Synes du, du ryger for meget hash? Tænker du somme tider på at holde op med at ryge hash? Har du svært ved at få gjort noget ved det?

 

Har du overvejet behandling af hashmisbrug?

 

Behandling af hashmisbrug et tilbud til dig, der vil gøre noget ved misbruget

Du har sikkert overvejet længe frem og tilbage, om afvænning af hash er nødvendigt og det rigtige for dig.

 

Du har sikkert oplevet dage, hvor konsekvenserne har føltes meget ubehagelige, og din fornuft fortæller dig, at nu må der gøres noget ved det. Og du har sikkert også oplevet dage, hvor det går meget godt, og du i hvert tilfælde ikke har brug for hjælp.

 

Hash er et skadeligt og vanedannende stof, og på grund af abstinenserne er det meget svært at stoppe med sit misbrug selv.

 

Du skal overveje hashafvænning seriøst, nogen nogen er bliver kede af, at du ryger. Det kan somme tider være dig selv, der bliver ked af det - det kan være din krop eller din psyke - det kan være din familie eller andre, du holder af - dine kolleger eller din arbejdsplads.

 

Behandling af hashmisbrug - her er behandlingen

Allerførst skal du vide, at du altid kan søge rådgivning om afvænning af hash på Langsødal. Telefonerne er åben 24-7, og vi vil meget gerne svare på alle dine spørgsmål om behandling af hashmisbrug. Du og din familie er også velkomne til at besøge centret til en forsamtale. Det er gratis og uden forpligtelser.

 

Behandlingen foregår som døgnbehandling. Da hash udskilles langsomt i kroppen, vil behandlingen som regel være af længere varighed end en alkoholbehandling. Ring og få en snak om, hvordan det bedst tilrettelægges - også økonomisk - med lige præcis behandlingen af dit hashmisbrug.

 

Afgiftning - en del af behandlingen af hashmisbrug

Afgiftningen efter hashmisbrug starter på Søgården, som er en lille enhed, der er specialiseret i afgiftning, afrusning og abstinensbehandling. Afdelingen har egne læger og sygeplejersker, ligesom der også er tilknyttet både psykolog og psykiater. Dette team sikrer dig den helt rigtige afgiftning og i dit tempo.

 

Selve behandlingen af hashmisbrug

Formålet med hashafvænningen er i første omgang, at du får det bedre. På længere sigt er målet, at du opnår fuldstændig afholdenhed fra hash og alle andre stemningsændrende stoffer samt en bedre livskvalitet og et øget selvværd.

I behandlingen får du en personlig rådgiver, som gennem samtaler følger dig tæt gennem hele din afvænning. Du deltager desuden i undervisning, gruppeterapi og dagligdagen på centret. Har du behov for samtaler med psykolog eller psykiater er det også en mulighed i behandlingen. Det aftales gennem den personlige rådgiver.

 

Behandling af hashmisbrug - hvad så bagefter?

Når døgnbehandlingen er afsluttet, er der videre seks måneders efterbehandling. Efterbehandlingen er n vigtig del af din behandling, som det er vigtigt at følge.

 

Da man som hashafhængig godt kan komme ud for nogle senfølger af misbruget, har vi oprettet en særlig gruppe for tidligere hashmisbrugere. På Behandlingscenter Tjeles kursuscenter i Egtved har du mulighed for at deltage i sådan en gruppe tre weekends om året. Her mødes man med andre tidligere hashmisbrugere og en terapeut.


Tag ansvar for dit liv, tag ansvar for dit misbrug - vælg den professionelle behandling af hashmisbrug.

 

 


 


Afrusning, alkoholbehandling, alkoholrådgivning bl.a. på, i og nær:

Sønderborg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Horsens, Aarhus, Viborg, Randers, Grenå, Holstebro, Skive, Hobro, Aalborg, Thisted, Hjørring, Frederikshavn.

 

Læs om Tjele Langsødals privatlivspolitik.