Behandlingscenter Tjele Langsødal er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Alkoholafvænning for din og familiens skyld

 

Alkoholafvænning - få den rigtige hjælp

 

Alkoholafvænning er ikke kun for mennesker, der er kommet så langt ud, at de på ingen måde længere kan få deres hverdag til at hænge sammen uden at skulle drikke. Mange forsøger i hverdagen at flygte fra deres problemer ved at drikke sig fulde, hvorefter de står op og genfinder problemerne, for så at starte forfra i en ond cirkel. Alkohol løser ingen problemer - alkohol skaber problemer.

 

Men så slemt behøver det ikke stå til, før man kan gå i alkoholafvænning. Mange lever som såkaldte "fritidsalkoholikere", hvor de er i stand til at passe deres job og udviser både energi og overskud over for omverdenen. Problemet er, at det bliver sværere og sværere at komme hjem om aftenen uden at skulle åbne en flaske vin, måske to eller have en stak øl for at kunne slappe ’velfortjent’ af efter en lang dag med stress og jag. Problemet er også, at det ikke i længden er muligt at passe jobbet ordentligt eller have det fornødne overskud.

 

Den sidstnævnte gruppe kan bestemt også have brug for afvænning af alkohol på trods af, at de minder om en typisk gennemsnitsdansker, der passer jobbet, familien og ser vennerne. For omgangskredsen vil det måske komme som en overraskelse, hvis de indvies i, at en ellers velfungerende person har haft et misbrug ved siden af den tilsyneladende normale væremåde og pligtopfyldelse.

 

Alkoholafvænning er ikke noget, der er forbeholdt en bestemt geografi eller bestemte mennesker i samfundet.

 

Alkoholproblemer kan ramme alle og findes over hele landet.

 

Hvor finder jeg alkoholafvænning?

Der findes flere gode muligheder for alkoholafvænning i Jylland på Sjælland. Fællesnævneren er professionel vejledning og individuelt tilrettelagte forløb for din afvænning af alkohol, hvor du selvfølgelig er omdrejningspunktet i behandlingen.

 

På disse sider kan du finde kontaktoplysninger og få meget mere information om alkohol og misbrug.