Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Alkoholafvænning Tjele

 

Alkoholafvænning Tjele

 

Vi har 20 års erfaring med alkoholafvænning

 

Med 20 års erfaring, evnen til at kende til nye metoder, og viljen til at yde det ekstraordinære, er vi de helt rette at kontakte hvis du ønsker alkoholafvænning.

 

Vi har stor succes med vores alkoholbehandlinger, og med stærke menneskelige kvaliteter, får vi dig videre i dit liv, uden at det føles som et nederlag. Det, vi er meget bevidste om, er blandt andet, at der skal sættes noget andet i stedet for alkoholen. Hvad dette skal være, er det kun dig og dine nærmeste der ved, og derfor skræddersyer vi altid vores forløb, så de svarer den enkeltes problemer og behov.

 

Alkoholafvænning hos os er en samlet løsning

På Behandlingscenter Tjele går vi op i at skabe en samlet indsats. Det betyder, at vi altid anbefaler, at du inddrager familie og venner i forløbet.

 

Vi kan skabe det rette fundament, men det er dig og dine omgivelser, der skal skabe den vedvarende forandring i dit liv.

 

Derfor er et af vores mange tilbud også, at vi kan yde ekspertrådgivning til dine nærmeste, og det sikrer et behandlingsforløb med sammenhængskraft, ligesom det ofte er den åbne kommunikation imellem dig og dine nærmeste, der kan redde familien.

 

Vores alkoholafvænning virker

Selvom vejen kan virke lang og svær, så er det vigtigt, at du ved, at vi har stor succes med vores behandlinger på Behandlingscenter Tjele Det kan være det lys i mørket, du har ledt efter, for en ting er sikkert, det er kun de meget få, der klarer sig ud af et misbrug alene. Med os på holdet, er du sikret en medspiller, der er der for dig, hvor, og når, du har brug for det. Rom blev ikke bygget på en af dag, og der er mange skridt at tage på vejen, men det største skridt har du måske allerede taget. Nemlig det at erkende, at du har alkoholproblemer.

 

Kontakt os og hør mere om vores alkoholafvænning

 

Vi er de helt rette at kontakte i denne forbindelse. På Behandlingscenter Tjele har vi 20 års erfaring med at hjælpe mennesker til forandring af deres liv. Majorgården er f. eks. et tilbud i byen, imens eksempelvis Tjele Langsødal ligger i meget naturskønne områder. Hvor og hvad og hvordan, vi griber det an, finder vi ud af i fællesskab. Vi har de nødvendige værktøjer til at hjælpe dig videre, og vi ser frem til at høre fra dig!